5.5.2011

Olihan se mielenkiintoista. Vaaleat valkaistut hiukset, nöpönenä, hoikka vartalo, pienet rinnat ja lyhyt tyttö. Punaiset rintaliivit. Eivät sopineet mielestäni tytölle lainkaan, mutta ei ole ensimmäinen kerta, kun näin naisella mielestäni aivan mauttomat rintaliivit.

Enempää en ala kuvailemaan - olen pahoillani lukijani, mutta voit ihan itse kuvitella mitä kaikkea voi auton takapenkillä tehdä. Se on sitä samaa touhua, jota voi toki kuvailla tuhansin sanoin - mutta lopulta - se on sitä samaa touhua.

Takaisin palatessani mietin elämääni. Mietin edelliskevättä, kun sain klamydian joltain likalta, jolta sellaista en ollut uskonut saavani. Lääkäri ja kasa tabletteja suuhun. Aivan - haluankin tässä heittää tietoiskun turvallisuuden puolesta. Klamydia nyt oli helppo tapaus, mutta oikeasti vaikka jotkut ovat hulluja kuten minä, niin kannattaa hieman rajoittaa kumpanien määrää. Vähemmän riskiä saada mitään tautia.

Eräs opiskelijatyttö, jota kerran nain rahasta, oli erityisen tarkka tartunnan vaaroista. Hän oli varmasti lukenut, että sukupuolitaudit oikeasti voivat tarttua tuhansilla tavoilla. Klamydia tartuu suihinotossakin. Joten kannattaa miettiä tätä, vaikka itse en olekaan todennäköisesti esimerkki kuin testeissä käymisen suhteen.

No tietoiskut sikseen. Oikeasti mietin Kaisaa, Elisaa, Moonaa erästä kaukaista tyttöä, jonka nimeä en enää muista ja Tietenkin Sannaa. Kun luet tätä - jos nyt koskaan Sanna luet tätä, niin haluan että nimenomaan sinä uskonnollisena ihmisenä tiedät - että juuri sinä oli se viimeinen niitti arkussa, joka suisti minut harrastamaan nuorten naisten  metsästystä. Kaltaisesi pinnallikko, jolla oli aivoja vähemmän kuin norsulla, sai minut ymmärtämään, että naiset ovat epäluotettavia ja täsmälleen samanlaisia kuin miehet. He ovat ihan vain ihmisiä, eivätkä kauniita palvottavia olentoja. No jaa hieman ehkä liioittelen, kyllä minä paljon naisia. Mutta sinä Sanna - toivottavasti luet tätä - olet se epämoraalinen idiootti, joka saa aikaan pelkkää pahaa luulemalla, että ihmisiä voi vain käyttää hyväksi. Siinä oppii tehokkaasti itse käyttämään esimerkin saaneena muita hyväksi.

No nuo sanat oli  helppo kirjoittaa, koska Sanna ei tule koskaan lukemaan tätä - tai ymmärtämään, että puhuin nimenomaan hänestä. Kaikki muut naisen nimet ovat olleet täällä muutettuja paitsi nuo äskeiset. Kukaan ei osaa yhdistää noita nimiä minuun, joten voin yhtä hyvin toistaa noiden naisten nimiä vaikka ikuisuuksiin tässä kertomuksessa. Ja todennäköisesti tulenkin kertomaan teille Rakkaasta Sannasta yhtä sun toista. Hän jää silti hyvin anonyymiksi tässä tarinassa.

Ylittäessäni junasillan Lutakossa huomasin sillalla miehen, joka oli virittänyt kameran jalustan paikoilleen kaiteen viereen. Yökuvausta menossa? Mietin rakkauttani kuvaamiseen. Minustakin olisi mukava virittää kameraa yökuvausta varten. Ehkä haluaisin kuvata tapahtumia, muotoja ja varjoja. Rakastan kuvaamista. Tosin joskus halusin kuvata kaikkia naisia, joiden kanssa olen maannut - mutta onneksi en koskaan halusta huolimatta ole toteuttanut tuota toivetta. Mitä mieltä siinä olisi?

Levottomat. Hyvä elokuvasarja. Ihmisiä, joilta puuttuu elämästä jotain. Suuri aukko kuten minulla. Nautin seksistä, isken naisia ja mitä jää käteen. Väsymystä, kamalasti ajan hukkaan menoa; Naisten iskeminen on kovaa työtä. Vakuuttelua, houkuttelua, mainostamista. Voi että, haluaisin luoda jotain aivan muuta. Jos minulle suotaisiin jotain pysyvää seksiä, voisin alkaa kirjoittamaan tai tekemään kaikkia niitä luomuksia, joita olen aina haaveillut voivani tehdä. Mutta kuten tiedätte tietyn tarvehierarkian lain - lisääntymisen tarve on aika voimakas ja minä en ole päässyt tuon tarpeen kanssa mitenkään sinuiksi.

Onko minulla jotain sanottavaa? No olen tehnyt yhden ihmisen kasvoille hymyn tänään. ja kuulut legendaariset sanat: Lisää. On minulla ainakin hyvä mieli. Luultavasti tämä tyttö, jota kutsun tässä nyt Niinaksi, tulee lähiaikoina saamaan kyytiä ihan sänkyssäkin. Ei tarvitse seuraavalla kerralla maata auton takapenkillä. Vaikka autoni onkin leveä, niin se tekee silti tiettyjä rajoituksia hommaan...