Tapasin riikan aamulla, menimme pienelle ajelulle, jossa päädyimme eräälle tutulle  metsätielle, jonka päässä on isoja puunrunkoja pinottuina. Hyväksi havaittu paikka rakastelulle.

Takapenkillä on tosi kuumaa naida tällä kelillä ja Riikan piti olla ihan ilman vaatteita raukan... Mutta ratsastus teki tytölle selvästi terää.

Pääsimme vakipanosoppariin. Alamme tapailemaan tiheään tahtiin, koska hän asuu aika lähellä ja se onnistuu aika joustavasti. Vastapainoksi hoidosta autan häntä muutamissa jutuissa. Olin otettu tästä jutusta. Ihanan pyöreä takamus, kivat rinnat ja tosi hyvä suutelemaan. Mitä ukkomies muuta toivookaan.

Tietenkään tämä ei muuta ensi viikon suunnitelmia mitenkään, mutta m ukava tehdä joku tyttö tosi tyytyväiseksi. Minusta on hauskaa kun neito nautii.

Luulen, että saan Riikan avulla touhujani hieman rauhoitettua. Voin paneutua asiaan. Kysäisen kesämökki likalta kun tapaamme ensi viikolla, että sopisiko joku vastaava idea hänellekin. Kaksi naista pitäisivät meikäläisen melko rauhallisena pitkään.

On ollut kasvot yhtä hymyä koko iltapäivän.