Notkuttu netissä pitkä pala iltapäivää. Uusi nuori nainen mesessä kuva gallerioissa notkumisen jälkeen.

Toiselta kuvagalleriassa meseeni aikaisemminn napatulta yritin taivuttaa puhelinnumeroa - ei vielä antanut. Tämä neitonen tietää oikein hyvin mikä on päämääräni ja luulen, että hän suostuu lähiaikoina tapaamiseen. Kaunis vaaleaverikkö.

Aika monet likat ottavat nokkiinsa, kun niille ehdottaa asioita. Jotkut taas käyttäytyvät ihan päinvastaisesti. Mutta tehokkaimmaksi taktiikaksi on havaittu suora asiaan meneminen. Suoraan asiaan meneminen säästää tytön aikaa ja säästää omaa aikaani. Lisäksi käy suoraan selväksi, että nynnyksi meikkää ei voi kutsua.

Mietin jos kertoisin jotain entisistä tapauksista. Viime aikoina olen muistellut jostain syystä erästä elinaa, partukampaajaopiskelijaa helsinkistä, jolla oli vuokran maksun kanssa ongelmia. Hän oli oikein tyytyväinen, kun löysin kiltin herrasmiehen, joka auttoi ongelmassa. Tietenkin elina auttoi herrasmiestä vastavuoroisesti.

Pitkät punaiset hiukset, hieman oranssiset. Oli hauskaa kun panolle mennessämme, tuli puhelu koulusta opettajalta, jonka kanssa selitettiin pitkään jotain juttua - sitten varattiin aikaa jollekin asiakkaalle hiusten laiton suhteen.

Perillä neito osoitti todella hyvin kiitollisuutta. Herra sai riisua vaatteet, tarkastaa perin pohjin muodot ja panna edestä ja takaa. Likalla oli varsin pienet rinnat, joten rintojen väliin en pannut, vaikka niin ajattelin.

"ei näin pienten väliin kannata," tyttö sanoi kun kerroin mielihalustani.

On suututtanut, että en ottanut myöhemmin yhteyttä tyttöön. Kysyin asiaa viedessäni likkaa kotiin, että onnistuisko uudelleen tapaaminen. Hän sanoi että voisi onnistuakin.

En tiedä, miksi muistelen elinaa. Ehkä hän ollut loppuvuoden ja tämän alkuvuoden neidoista mieleen painuvin. Ehkä L. on ollut tietenkin kivempi, mutta L. on nyt tavoittamattomissa. Elina ei ehkä ole. Pitää harkita. Voisin laittaa mailia.