Uurastanut koko päivän ja lihakset ovat taas ihan paloina.

Lenkkipolulla näin aivan mahtavan neitosen vetämässä suoraa. Siinä tytössä silmä lepäsi. Ehdottomasti oikeasti kauniit naiset, lähtekää lenkkeilemään meidän miesten iloksi.

Ilmeisesti tänä viikonloppuna on jotain niin tärkeätä, että kaikki viestimet ovat ihan hiljaa, kun tulee leväyttämään itseään koneen viereen. Ihan jotain uutta hauskaa huomasin. Kiva kommentti tuhman herran tarjoukseen eräälle neidolle: Onks sulla kaikki muumit laaksossa? Vastasin että muumit ovat merellä.

Hauskaa että joku keksii noita piristäviä vittuiluja sentään vielä. Joskus kyllästyttää lukea aina niitä samoja toteamuksia.

Hankin toiseen facebooktililleni viitisen uutta 'ystävää'. kaikki tietenkin naisia. Mahtaako koskaan kukaan neidoista miettiä, miksi facebookissani ei ole kuin tietyn ikäisiä naisia ystävinäni. Jotenkin vihjaisevaa?

Toisella tililläni ei ole yhtään ystävää. On helpompi iskeä viestiä naisille ja piiloutua kokonaan viestittämisen taakse. Tämän tilin avulla on olen tavannut livesti joitakin likkoja. Mm viettänyt kivan elokuvaillan katsoen leffaa tytön sänkyssä pieneltä tietokoneelta. Tosi kivaa.... Eli kavereita tilille vs. ei yhtään kaveria. Tällä hetkellä ei yhtään kaveria on voitolla.

Mitään uutta ei ole ilmentynyt. Todennäköisesti se lähitienoilla asunut likka, joka tunnisti minut kaupalta, on ottanut ja unohtanut ukon. Parempi niin. Toivottavasti likka ei kuitenkaan ihan kamalan lähellä asu.

Eli tämä on kyllä pahempi juttu, kuin se sikailu mm-juhlien aikaan. Mutta jännitys tekee elämän jännäksi.